Podcast

Welkom bij de podcast van de Nierdaagse. In de komende 5 weken wandelen wij met verschillende mensen die een bijzonder verhaal hebben, in het dagelijks leven veel met wandelen te maken hebben. Op ieders eigen manier proberen ze jou te inspireren en te motiveren om je wandeluitdaging te halen en iets moois te kunnen doen voor de Nierstichting.  

Aflevering 2: Evelien de Bruijn & Fabian


We wandelen al weer ruim een week mee met de Nierdaagse. Veel van onze deelnemers zouden eind juli meelopen met de Nijmeegse Vierdaagse. Helaas gaat de echte niet door, maar om iedereen toch een beetje van deze sfeer te laten proeven wandelen we vandaag samen met Evelien de Bruijn. Evelien is presentatrice van Hart van Nederland, nieuwslezeres bij Ekdom in de morgen op Radio 10 en presentatrice van “De Vierdaagse” op SBS6. Het gemak waarmee zij wandelt, geldt niet voor Fabian. Hij vertelt ons wat cystenieren voor invloed hebben op zijn leven.


De volgende aflevering (17 juli 2020)


In de derde aflevering wandelen met schaapherder Rozenn en haar kudde en praten we met (musical)acteur, zanger en choreograaf Stanley Burleson over zijn vader, die nierpatient was en zijn rol als ambassadeur voor de Nierstichting.

Aflevering 1: De Nierdaagse is van start


De Nierdaagse is officieel van start en deze week vertelt Wouter Langeveld, plaatsvervangend Directeur van de Nierstichting, over de Nierdaagse, het werk van de Nierstichting en zijn persoonlijke relatie met dit goede doel.